maanantai 2. huhtikuuta 2012

Puertossa sataa

Kauan odotettu sade tuli, vihdoinkin. Kaikille saarille on luvattu lähipäivinä sadetta. Vesi tekee hyvää kasveille, jotka ovat jo kärsineet kuivuudesta.

4 kommenttia:

 1. Hei Riitta!

  Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja olen siitä lähtien selannut lähes kaikki kirjoituksesi läpi (myös aiemmasta blogistasi). Kiitos kuvista ja mielenkiitoisista jutuista – niistä on paljon iloa ja hyötyä.

  Olen pohdiskellut muuttamista Puertoon, mutta ensin pitäisi tulla asumaan sinne muutamaksi kuukaudeksi ja tunnustella miltä arki maistuu siellä päässä. Kielikin pitäisi opetella ja jotain töitä saada tai kehittää.

  Tietäisitkö muuten, että asuuko Teneriffalla vakituisesti ketään 20–30-vuotiaita suomalaisia? Itse edustan kyseistä ikäryhmää, joten siitä syystä kiinnostus. Suomi-kerhokin vaikuttaa todella kivalta yhteisöltä. Puertossa tuntuu vallitsevan hyvä henki ihmisten kesken.

  Hyvää alkanutta huhtikuuta ja voi hyvin!

  Terv. Laura

  VastaaPoista
 2. Hei Laura! Mukavaa, että olet löytänyt blogini. Minä pidän Puertosta asuinpaikkana. Suurin osa täällä asuvista suomalaisista on eläkeikäisiä, mutta muutamia nuoria työssä käyviä ihmisiä täältä löytyy myös. Kielen oppiminen ei ole ongelma, työpaikan löytäminen sen sijaan voi olla hankalampaa tässä työttömyystilanteessa.
  Sinun kannattaa tulla katsomaan ja kokemaan paikka itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi! Olen käynyt Puertossa kerran aikaisemmin ja silloin kaupunki ja koko saari hurmasi minut kertaheitolla. Ihmisten avoimuus ja ystävällisyys yhdistettynä kauniiseen ympäristöön ja miellyttävään ilmastoon tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Kuka tietää, ehkä tapaamme joskus Suomi-kerhon tapahtumissa!

   - Laura

   Poista
 3. Hei,
  tutustun juuri tässä blogiisi,ja satuin huomaamaan Lauran kommentin. Syyskuussa muutamme vuodeksi Puertoon,minä sapattia viettämään,olen itse kolmekymppinen.Ajatuksena myös liittyä kerhoon,ehkä tapaamme siellä
  T.Marika

  VastaaPoista