lauantai 14. huhtikuuta 2012

Guachinche Salon el Cubano

Eilen illalla sattui niin, että olimme aikeissa Suomen vieraiden kanssa mennä syömään La Cuevita -guachincheen Pino Altoon. Paikka oli kuitenkin kiinni. Samaan guachincheen oli yrittämässä paikallinen  nuoripari, joka kehotti meitä seuraamaan autoaan. He opastaisivat meidät toiseen, hyvään ja edulliseen ruokapaikkaan.
Ajelimme alas Santa Ursulaan, josta liikenneympyrästä ajettiin ylös, ylös, ylös ja ylös, mutkitellen vähän oikeaan ja vasempaan. Kadut olivat jyrkkiä ja paikka korkealla, mutta lopulta se löytyi: Salon el Cubano.

Kadunnumero näytti olevan 69, mutta katukylttiä en ehtinyt nähdä.

Paikka oli suuri autotalli, jossa pöydät ja istuimet oli tehty kaapelirullista.

Takapihan patiolta näkyi viiniviljelysten yli Puertoon.

Avokeittiössä ruoka tehtiin kaasuliedellä ja grilleillä. Ateriaamme kuului queso blanco - valkoista juustoa, pimentón asada - grillattuja paprikoita, carne de fiesta con papas fritas - "juhlalihaa" ja ranskanperunoita sekä tietysti talon täyteläistä viiniä. Ruoka oli hyvää ja jälkiruokiakin oli tarjolla.
Palvelu oli hyvin ystävällistä. Olimme ainoat turistit, mutta illan mittaan koko suuri sali täyttyi paikallisista syntymäpäiväjuhlijoista. Kannattaa käydä kokeilemassa, jos paikan vaan löytää!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vihjeestä osoite löytyi Googlen avustuksella se on Salón el Cubano Calle de Las Turcas, 65-69 , Santa Ursula, Tenerife , España 38390

    VastaaPoista
  2. Kiitos osoitteesta! Täytyy käydä toistekin!

    VastaaPoista