Puerton "ison kirkon" takana on vihanneskauppa, jossa myydään myös eksoottisia hedelmiä.
Pitaya on kaktushedelmä, joka halkaistaan ja sisus, vaalea, siemeninen ja hyytelömäinen, syödään lusikalla.
Fruta del pan, leipäpuun hedelmä. Muistuttaa perunaa ravintoarvoltaan ja käytöltään.
Kiwano on kurkun ja melonin sukulainen. Tämäkin hedelmä halkaistaan ja kurkkumainen sisus syödään lusikalla.
Punaisia kaktuksenhedelmiä
Higos picos, kaktuksenhedelmät, ovat minulle jo tuttuja, maku on makeahko, mieto. Ongelmana on ainoastaan keräys: hedelmät ovat hyvin ohuiden piikkien peittämiä, mutta myyntiin tuoduista hedelmistä piikit on poistettu.
Täytyy tunnustaa, että olen maistanut näistä vain higo picoja, muut tiedot on saatu googlaamalla. Taidanpa ostaa ja maistaa, niin mielenkiintoisilta nuo hedelmät vaikuttavat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti