Tämän kesän suosituin ja maukkain - monta kertaa testattu - ruokaohje tulee tässä:
Vokkiin reilu nokare voita ja hieman öljyä.
Siihen lisätään pekonipalaset ja lihasuikaleet (makkarakin käy, kunhan on lihaisaa) ruskistumaan.
Lisätään vihannespalasia: lanttua, sipulia, kukka- ja parsakaalta, kynsi tai pari valkosipulia, naurista, porkkanaa, kesäkurpitsaa.
Lopuksi runsaasti kaalisilppua päälle. Maustetaan suolalla ja pippurilla sekä ripauksella chiliä, kasvisliemikuutionkin voi sekaan murentaa.
Haudutellaan kypsäksi välillä hämmennellen ja odotellaan vesi kielellä.
Tämän ruoan ongelmana on se, että kuvaa ei ehdi ottaa ennenkuin puolet on jo syöty!
Kokeile, ruoka on herkullista, ja sopii myös meille karppaajille ;) - perunaa ei käytetty.
Talvella Teneriffalla Calderan grillipaikalla tätä voi valmistaa myös.
Kätevä kansikin - ei kuumene. Mies sai heti työmääräyksen.
VastaaPoista