tiistai 24. huhtikuuta 2012

Nispero

Nisperot alkavat olla kypsiä. Parhaimmillaan ne ovat yleensä toukokuussa.

Nämä hieman aprikoosinmakuiset hedelmät sisältävät suuria ruskeita siemeniä. Hedelmäliha on syötävää, kuori ja siemenet jätetään. 

4 kommenttia:

  1. Oho, empä ole ennen tuollaisesta hedelmästä kuullutkaan! Kivaa Espanja -tietoa sinun blogissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa kun tulit lukijaksi!

      Poista
    2. Tulin toissapäivänä Espanjasta,siellä näihin Nisperoksiin tutustuin,tosi hyvänmakuisia olivat,joten kourallisen siemeniä toin mukanani ja nakkelin niitä multiin eripuolille takapihaa :) Saas nähdä kuinka käy.

      Poista
  2. Hei Riitta, "nispero" on suomeksi Japanin mispeli...

    VastaaPoista