sunnuntai 27. marraskuuta 2011

San Andrésia odotellessa

Kalasatamassa kastanja-aika jatkuu: odotellaan San Andrésin päivää, uuden viinin juhlaa, joka on ensi viikolla.

Olen maistanut aiempina vuosina kastanjoita, mutta näitä suolattuja sardiineita en.

Halusin sardiinin. Se grillattiin korissa kastanjapöntössä.

Tarjottiin mojon ja punaviinin kanssa. Maku oli sama kuin suolasilakkaa olisi grillattu. Ihan hyvä, ja suolaa kylliksi...

Jäkiruuaksi maistui kakkupaikassa tee (té con leche- tee lämpimällä maidolla) ja leivos.

Kävelykadun Kolumbus - yksi kakkupaikoista - on sekin jo jouluasussaan.

1 kommentti:

  1. Hola!
    Entré en tu blog para invitarte a unirte a http://theshorteststrawinn.blogspot.com/ .Tratamos de buscar los mejores pubs de Tenerife. Anímate y participa con tus fotos y comentarios.Mira "Cuenta tu experiencia" Muchas gracias por tu tiempo.
    Un saludo

    VastaaPoista